BARDOG Sensitive Turkey & Rice 2 x 12 kg + překvapení

Kód: 8141
REGISTRACE = SLEVA discount-0
ZADARMOZADARMO 93,83 € –2 %
bardog sensitive
93,83 € –2 % 91,42 € 81,63 € bez DPH
Na objednávku do 5 pracovních dnů
Možnosti doručenia

Kompletní hypoalergenní ultra prémiové krmivo určené pro dospělé psy všech plemen. Sensitive je speciálně vyvinuto pro psy trpící nesnášenlivostí potravin nebo mají citlivý trávicí systém. Toto krmivo obsahuje jen jednu živočišnou bílkovinu - krůtí maso a pouze jeden sacharid – hnědou rýži, která nezpůsobuje u psů nesnášenlivost k potravinám. Krůtí maso obsahuje velké množství bílkovin a nízké procento tuku. Granule s krůtím masem patří mezi nejdietnější a nejvíce stravitelné a obsahují ve velkém množství esenciální aminokyselinu tryptofan. Sensitive také obsahuje Inulin, který zlepšuje funkci střev. Krmiva Bardog neobsahují pšenici, sóju, krev a žádné geneticky modifikované složky.

Detailné informácie

Podrobný popis

složení:krůtí maso min. 26%, hnědá rýže min. 18%, zelenina 11%,  slunečnicový olej, řepné řízky, lněné semínko, kvasnice, Hydrogenfosforečnan, minerální látky a vitamíny, lecitin (min. 0,5%), L-karnitin, inulin, taurin, calciumcarbonate, vaječný prášek, cholin chlorid, hydrolyzovaná chrupavka (zdroj chondroitinu), hydrolyzovaní korýši (zdroj glukosaminu). Omega 3 a 6 mastné kyseliny v optimálním poměru 5:1.
​Pravá omega 3 z norského lososa.  

Proteiny

22 % 

Tuky

12 % 

Vláknina

2,0 % 

Popel

7,0 % 

Vlhkost

8,0 %       

Fosfor

1,0 %

Vápník

1,4 %

Magnézium

0,210%

vit A

15000 IU

vit D3

1500 IU

vit E

100 mg

vit C

100 mg

Měď

10 mg

 

Hmotnost psa/kg

Denní dávka/g

1-3

25-60

3-5

60-85

5-10

85-140

10-15

140-190

15-20

190-235

20-25

235-275

25-30

275-315

30-40

315-390

40-50

390-460

50-60

460-525

60-70

525-590

70-80

590-650

Dodatočné parametre

Kategória: BARDOG
Záruka: 12 měsíců

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: