Hodnocení obchodu

4,7 527 hodnocení
Přidat hodnocení
5
471x
4
26x
3
9x
2
2x
1
10x
Nevyplňujte toto pole:
| 22.1.2018 13:01
spokojenost a rychlost
| 21.1.2018 19:49
Nakupovala jsem zde poprvé a jsem velmi spokojená
| 20.1.2018 12:26
Velmi spokojen.
| 18.1.2018 21:59
bez problémů,rychle
| 18.1.2018 20:01
maximální spokojenost, neuvěřitelná rychlost, spolehlivost
| 18.1.2018 15:50
spokojenost, rychlost
| 18.1.2018 12:42
Maximální spokojenost, jako vždy.
| 18.1.2018 11:21
rychlé vyřízení objednávky . Ochota a dobrá komunikace
| 18.1.2018 08:16
Vše v pořádku.
| 17.1.2018 11:27
Vše v pořadku a rychle
| 17.1.2018 11:17
Velká spokojenost, rychlé dodání.
| 14.1.2018 10:14
platba předem bez problémů, zboží bylo doručeno do 2 dnů od objednání a zaplacení.
| 13.1.2018 16:11
Rychlé dodání, dobrá komunikace, nízké ceny na akční zboží.
| 13.1.2018 11:40
Velká spokojenost, dobrá komunikace, rychlé dodání.
| 13.1.2018 11:31
Spokojenost! Rychlé!!
| 10.1.2018 16:45
Dobrá komunikace,rychlé zaslání doporučuji
| 10.1.2018 12:37
rychlé vyřízení, dobře zabalené, chyběl dárek
| 10.1.2018 12:05
velká spokojenost, rychlé vyřízení, pořádně zabalené a nepoškozená zásilka
| 10.1.2018 11:56
Vše OK jako vždy.
| 9.1.2018 18:12
Jsme spokojeni s krmivem i rychlím dodáním zboží. Budeme objednávat znovu.
| 9.1.2018 15:13
Vždy perfektní.
| 9.1.2018 13:19
Zboží bylo rychle dodáno, děkuji. Určitě nakoupím znovu.
| 9.1.2018 11:46
Dodáno rychle a v pořádku.
| 9.1.2018 11:15
Vse ok
| 9.1.2018 11:05
Vše v pořádku.
| 4.1.2018 14:14
Zatím jsem si objednala zboží jen 2x, ale pokaždé byla objednávka vyřízena rychle a zboží bylo brzy doma. Mohu jen doporučit.
| 4.1.2018 12:54
rychlé jednání i doručení .. spokojenost
| 4.1.2018 09:38
+ Hračka přišla a byla v pořádku, takže zkušenost dobrá.
+ Hračka přišla brzy, takže super.

Byla jsem spokojena. Určitě ráda nakoupím v tomto obchodě ráda.
| 2.1.2018 12:25
+ rychlé jednání

| 2.1.2018 09:23
při platbě kartou odesláno ihned (doručeno do 2 dnů)
| 1.1.2018 18:58
+ Rychlá expedice
+ Doprava zdarma

| 30.12.2017 15:47
+ Ochota a spolehlivost

| 28.12.2017 14:23
+ rychlost, spolehlivost

| 22.12.2017 19:49
+ Rozvoz po Praze i ve večerních hodinách zdarma

| 16.12.2017 22:58
Zboží ,které nabízí tento obchod na svých stránkách.Nemá na skladě i přesto,že píší ,že je dostupné.Později vám oznámí,že ho nemají a možná bude za 14 dní???????
| 15.12.2017 10:26
+ Pohodlný nákup z domova.

| 11.12.2017 11:24
Přehledné stránky, ochota a komunikace
| 4.12.2017 14:01
Rychlé dodání, výhoda - dovoz zdarma, pokud nakoupíte za určitou částku.
| 30.11.2017 13:29
Nakupujeme už delší dobu, zboží přijde včas, kvalita dle vyjádření pejska dobrá
| 26.11.2017 15:32
Zboží objednáno a hned na druhý den možnost vyzvednutí :)
| 25.11.2017 13:51
Vynikající obchod.
| 21.11.2017 12:05
Na základě dobré zkušenosti mohu jen doporučit ostatním. Zboží doručeno vždy včas a v pořádku. Jako dárek jsem obdržela 2-kilové balení granulí pro pejska zdarma. Velmi milá pozornost. Nákup bez starostí, který mi dovezou až domů. Kupuji hypoalergenní granule, které nikde poblíž mého bydliště sehnat nelze, nejlepším řešením pro mne je objednat jej U pejska.
| 21.11.2017 11:37
Rychle vyřízeny obchod. Dobré ceny. Doporučuji.
| 16.11.2017 11:54
Vždy mají to, co objednám na skladě a doručí dle dohody.
| 16.11.2017 10:29
+ Rychlé doručení, dobrá a bezproblémová komunikace.
+ V e-shopu velký výběr různých značek krmiv.

| 6.11.2017 10:33
+ Přehlednost

| 29.10.2017 10:45
+ Rychlé dodání a zboží v pořádku dorazilo tak jak mělo

| 21.10.2017 12:39
+ Neshledal jsem žádná negativa.

| 17.10.2017 11:26
Vždy zboží dorazilo včas. Vřele doporučuji.
| 9.10.2017 08:14
zboží je mi dopraveno vždy na mou adresu
| 8.10.2017 16:23
+ Cena
+ Možnost levné dopravy na Uloženku

Jedinou slabší stránkou byla delší dodací lhůta, než jsem zvyklá - 8 dní od objednávky, ale v tom hrálo roli i to, že jsem zvolila platbu předem, tj. odeslání zboží až po připsání platby, což obvykle nedělám. Navíc byl státní svátek + víkend. Jinak proběhlo vše bez problémů.
| 2.10.2017 13:39
+ dostupnost,

| 2.10.2017 06:50
+ Nákup z domova

| 23.9.2017 16:38
Vynikající jednání, moc chválím přístup i za komplikovanějších situací. U obchodu zůstávám na trvalo. :)
| 22.9.2017 10:04
vse ok doporucuji
| 16.9.2017 12:09
+ mají granule, které papká muj pes :-)

| 14.9.2017 10:35
+ platba přes SERVIS 24, rychlé dodání

| 9.9.2017 12:46
Solidní cena,dobrá komunikace,dobrá dodací doba.
| 5.9.2017 18:15
+ Dobrá cena,rychlé vyřízení,doručeno druhý den,
+ Doporučuji

| 3.9.2017 18:50
- doprava PPL je největší chyba

| 1.9.2017 11:04
vše ok doporučuji
| 29.8.2017 09:42
+ Velice příjemné ceny

| 16.8.2017 11:37
+ ochota
+ rychlost doručení
+ nabídka sortimentu
+ cena

| 10.8.2017 20:47
+ rychlost od objednávky k doručení (2 dny)
+ přesnost v objednaném zboží
+ celková kvalita obchodu (variabilita při dodatečné změně objednávky
+ ochota, výborná komunikace, dobré ceny
- nevím o ničem

| 5.8.2017 12:57
S rychlostí dodávek jsem byl vždy spokojen.
| 31.7.2017 20:13
V tomto obchodě jsem nakupovala poprvé. Byla jsem překvapena rychlostí dodaného zboží následující den po objednání. Velice doporučuji. Laďka
| 23.7.2017 14:47
Dobra cena krmiva pro pejsky,rychle zaslání.
| 28.6.2017 09:09
Vše proběhlo k mé spokojenosti. Děkuji
| 26.6.2017 22:14
+ Příjemné jsou drobné slevy které obchod poskytuje, zejména tím, že pro uplatnění nevyžaduje nákup v určité minimální výši. Je mi to velmi sympatické.

Asi jedinou drobnou vadu na kráse webových stránek obchodu spatřuji v tom, že se nemohu seznámit se způsobem dopravy, aniž bych si vložil zboží do košíku. Kolikrát mě totiž internetové obchody odradí způsobem dopravy - zejména, když přepravují zboží výhradně prostřednictvím České pošty. Za dokonalé bych tyto stránky považoval v případě, že by byla u jednotlivých položek potravinových doplňků uvedena doba expirace, nedokážu ale posoudit náročnost tohoto úkonu. Nechci tím naznačovat, že by došlé zboží z tohoto obchodu bylo prošlé, ale stalo se mi, že jsem si objednal granule z internetového obchodu PetDiscont a přišel mi pytel s granulemi, na kterém byla doba expirace umazána !!!! Od té doby již z obchodu nic nekupuji.
| 24.6.2017 14:20
- Všechny, ktereé si dokážete představit :-(

Vyhněte se, pokud nechcete přijít o čas i peníze.
| 19.6.2017 10:48
+ Dobrá komunikace

| 18.6.2017 00:25
+ super cena
+ rychlost dodání
+ kvalita granulí-čerstvost a vůně
- žádné

obchod jsem si zamilovala perfektní komunikace příjemné překvapení-sleva na další nákup obchod musím asi potřetí jen pochválit a doporučit nemám ted stres,když krmení dochází... vím,že u Pejska se nezklamu.. LIDI NAKUPUJTE,JSOU TO PROFÍCI!
| 15.6.2017 11:45
+ Pro mě je výhodou zdarma a osobní rozvoz do města,kde bydlím.

| 11.6.2017 18:53
Kvalitní sortiment, zajímavé ceny, skvělá doprava
| 9.6.2017 09:46
Obchod perfektní ale zvolila jsem způsob dopravy PPL a už nikdy více !!!!!!!!! neochota !! nakonec jsem 11 kg granulí táhla v ruce z odběrného místa. Vím že to s obchodem nesouvisí, ale napsat jsem to musela .
| 5.6.2017 15:28
+ dostupnost zboží, dobrá cena
- nevím o ničem

jsem spokojená, doporučuji
| 26.5.2017 14:08
+ rychlé vyřízení objednávky, vstřícné jednání

doporučuji
| 23.5.2017 13:41
+ Kvalitu rychlost dodaní
- Žádné

Je to vynikající obchod.
| 22.5.2017 09:38
+ Skvělá cena
- žádné nejsou

Určutě doporučuji.
| 15.5.2017 23:21
+ objevila jsem granule, které vyhovují mému pejskovi
+ spokojenost z kvalito

doporučuji
| 15.5.2017 08:07
- Nevím o žádných slabinách.

Perfektní
| 14.5.2017 18:47
+ sortiment
- čekám dlouho a nic - pouze omluva

podívám se jinam
| 12.5.2017 21:43
Vynikající obchod.
| 12.5.2017 18:26
- po dlouhé době mi objednávku zrušili, na webu měli nepravdivou informaci o dostupnosti zboží

po dlouhé době mi objednávku zrušili, na webu měli nepravdivou informaci o dostupnosti zboží
| 11.5.2017 15:06
+ zatím nevím zboží jsem ještě neobdržel
- možná mají smůlu, že zboží nemají od dodavatele

v int. obchodě byla nabídka zboží, které není obchod schopen dodat, z důvodu nedodání od výrobce. Tak proč to zboží nabízí, když ho nemá?
| 7.5.2017 15:39
+ rychlost vyřízení objednávky
- nevím

bezproblémový
| 7.5.2017 12:55
+ Rychlost, dodání přímo na adresu kurýrem
- Nejsou

| 6.5.2017 14:33
+ kvalita nabízeného krmiva
- žádné

doporučuji
| 24.4.2017 06:36
+ Rychlá doprava, dobré ceny.
- Nic

Dobrý a rychlý nákup
| 23.4.2017 09:55
+ ma co potřebuji, dodání ihned nebo brzo, kamenná prodejna v dosahu mhd

KDO POTŘEBUJE GRANULE BEZ OBILOVIN TEN ZDE NAJDE SUPER NABÍDKU ZA PŘIJATELNOU CENU
| 20.4.2017 14:35
- uvedené zboží bylo uvedeno jako skladem, ve skutečnosti nebylo a to mě dostalo do problémů.

| 19.4.2017 08:51
+ Výborná komunikace, rychlé vyřízení objednávek, několik možností dopravy i platby.
- Neposkytuje stálým zákazníkům žádné výhody či slevy!

Objednávám zde pro psa již několikátým rokem a nikdy nebyl s ničím problém - vše došlo v pořádku, vždy chodí e-maily o přijetí objednávky vyexpedování, doručení (vždy je přehled o stavu objednávky). Jediná nevýhoda je, že e-shop neposkytuje nic pro stálé zákazníky. Žádné slevy, bonusy, dárky, prostě nic.
| 16.4.2017 07:49
+ Velký sortiment zboží pro naše zvířecí miláčky

Včasná dodací lhůta, velký sortiment zboží
| 14.4.2017 12:55
+ rychlé, bez problémů
- žádné

super
| 13.4.2017 06:30
Obchod nemá chybu, doručení bylo dle vlastního přání, přesně dle požadavku. Jen SERGEANTS Green Spot-on do 12 kg 3x2,5ml naprosto nefunguje. Ještě za 6 dní po aplikaci jsme na pejskovi našli 5 přisátých klíšťat(každý den byly 2-4)
| 10.4.2017 18:52
+ Rychlost
+ Přehlednost
- Nezjištěny

Dobrý obchod
| 9.4.2017 21:37
+ Rychlost dodání!!!
+ Cena, komunikace - vše výborné

| 7.4.2017 22:26
+ Vyborna komunikace s majitelem. Stezovala jsem si, ze mi PPL nechteli vecer dorucit zasilku, i kdyz jsem si zvolila vecerni doruceni. Pan majitel vse vyresil a zbozi dorazilo. Doporucuji.
- Nevim. Byla jsem spokojena.

Bezproblemovy.
| 3.4.2017 16:04
+ Přijatelné ceny, dobrý sortiment.

Obchod má široký sortiment kvalitních krmiv. Je dopravně dostupný.
| 2.4.2017 07:50
po prvním nákupu nemohu hodnotit, to chce delší zkušenost s obchodem. Ono dost často platí pořekadlo "první vyhrání z kapsy vyhání"
| 1.4.2017 20:15
+ Rychlost

| 25.3.2017 16:28
+ Přehlednost
+ ceny zboží
- nemá

Příjemný nákup výborné ceny příjemný personál včasné dodání zboží rychlá komunikace rozhodně doporučuji
| 22.3.2017 14:06
+ dobrá cena
+ rychlost dodávky
- nenašla jsmem

| 13.3.2017 19:48
+ Rychlost dodání
+ Relativně dobra cena

Vřele doporučuji
| 8.3.2017 16:37
+ Měli vše, co jsem hledala a zboží dorazilo velmi brzy, přestože ho neměli na skladě.
- na žádné jsem nenarazila

S objednáním a vyřízením objednávky jsem naprosto spokojená a nemám žádné výtky k obchodu. Z těchto důvodů obchod doporučuji.
| 6.3.2017 10:52
+ super ceny,rychlost
- žádné

doporučuji
| 2.3.2017 19:50
+ spolehlivost

| 2.3.2017 15:24
+ výhodné ceny

Ráda v U PEJSKA nakupuji, vždy mají vše skladem. Výhodné ceny.
| 1.3.2017 19:55
+ mám jej blízko
+ sortiment

| 28.2.2017 17:29
+ Skvělá komunikace
+ Kvalitní sortiment
+ Výhodné ceny zboží
+ Rychlost dodání

Objednala jsem pelíšek a špatně odhadla velikost, naprosto bez problému jsem pelíšek vrátila, byly mi vráceny peníze a to navíc za rychlé a příjemné komunikace s obchodem. Naprostá spokojenost. S novým, větším pelíškem jsem taktéž spokojená. Určitě zde budu nakupovat nadále. Mohu jen doporučit.
| 27.2.2017 14:31
+ Velký výběr krmiv.
- Nevím

Nevím
| 26.2.2017 13:00
spolehlivost
| 19.2.2017 21:11
+ Rychlé vyřízení a dopavu rozvozem zdarma.
- Nic.

Vstřícné a spolehlivé jednání.
| 18.2.2017 14:35
+ Dobra cena.

| 16.2.2017 08:38
+ Velký výběr, výhodné ceny, spolehlivost, výborná komunikace.

Doporučuji.
| 15.2.2017 08:34
+ Předhlednost, příznivé ceny
- Informace o dodání

Doporučuji nákup
| 14.2.2017 14:03
+ dobrá cena i kvalita

| 13.2.2017 08:46
+ vsechny

vrele doporucuji
| 10.2.2017 17:59
+ Rychle vyřízeno
- o žádných nevím

| 7.2.2017 15:37
+ spolehlivost

doporučila bych
| 4.2.2017 11:28
+ Bleskové odeslání.

| 26.1.2017 19:12
+ Rychlost, platba kartou
- Asi žádné

Nakupujte
| 26.1.2017 15:55
+ Naprostá spokojenost.
+ V neděli objednáno , v pondělí večerním rozvozem dodáno až před barák. Super

Naprostá spokojenost , děkuji
| 25.1.2017 16:09
+ perfektní
- ----------------

doporučuji svým známým
| 20.1.2017 06:22
+ Velký vvýběr zboží

Zkusila jsem nový obchod, jelikož granule Grand Vital všude nekoupíte a byla jsem spokojená s rychlostí doručení i cenou. S předchozím e-shopem jsem nebyla spokojená. Dodávka trvala dlouho a dokonce i zboží neměli na skladě a informovali mě o tom až za několik dní. Váš obchod rozhodně doporučuji.
| 17.1.2017 14:58
+ Rychlost dodání je důležitá. Cena rozumná.

Tento obchod mohu doporučit.
| 16.1.2017 22:05
+ cena, rychlost
- žádné

doporučuji
| 16.1.2017 16:41
+ široký sortiment, rychlost dodání
- zatím nevím

doporučuji
| 14.1.2017 09:30
+ Rychlost, cena a asi nejlepší zabalení granulí, co jsem zatím obdržel.
- -

Výborný
| 12.1.2017 20:14
+ rychlost
+ dostupnost vybraného výrobku
+ cena
- žádné

Objednávejte u této firmy, rozhodně neprohloupíte.
| 9.1.2017 08:58
+ rychlost, ochota, komunikace
- maličkosti, které nemají pro většinu lidí význam: nemožnost zadat jiné než cz tel. číslo. Objednávka se uzavře před zaplacením a není již možné ji editovat (např doprava). Jedná se ale o zanedbatelné maličkosti.

Výborný obchod, každému bych doporučil zde nakupovat!! Zboží skladem, odeslání velice rychlé (i mezi svátky!), krmivo skladem, dobré ceny, rychlá komunikace....
| 3.1.2017 10:14
+ Rychlost, ochota, spolehlivost.

| 25.12.2016 15:35
+ Dobré ceny
- Nic

Doporučuju
| 21.12.2016 19:17
+ dobré ceny
+ přehlednost
- nevím

super obchod
| 21.12.2016 17:22
+ sortiment

Pro mě špatně zabalený balík některá konzerva přišla naražená.
| 20.12.2016 10:41
+ Výhodou vnímám, že měli zboží, které jsem chtěla a že je možnost přímý odběr v Praze.
- V mém případě je slabina pouze jedna a to, že mají otevírací dobu jen út, st, čt. Špatně jsem si to přečetla a v pátek jela přes půl Prahy abych zjistila, že není otevřeno.

Zboží měli za dobrou cenu. Jen si pořádně přečtěte otevírací dobu, jinak doporučuji.
| 17.12.2016 18:17
+ Velice odborný a vstřícný přístup.

| 16.12.2016 18:18
+ žádné
- zboží jsem nedostala

objednala jsem zboží a nic žádná reakce
| 14.12.2016 06:32
OK
| 11.12.2016 21:17
+ Vše super!!!
- Žádné

Bezva, nemá konkurenci!
| 10.12.2016 18:29
+ dobré značky

doporučuji
| 10.12.2016 18:03
+ Přehlednost
+ Dostupnost
+ Spolehlivost
+ Rychlost

Již napsáno ve výhodách ;)
| 3.12.2016 21:52
doporučuji
| 29.11.2016 14:46
+ spolehlivost
- o žádných nevím

doporučuji
| 29.11.2016 09:20
dobrá cena a rychlost dodávky
| 27.11.2016 09:47
+ Objednám a rychle obdržím objednávku. Velký výběr a kvalita.
- žádné

Už jinde nenakupuji. Vždycky jsem opravdu spokojená. Jednoznačně doporučuji.
| 23.11.2016 13:18
+ kvalita za dobrou cenu

| 20.11.2016 17:01
+ cena
- lhůta dodání

Nakoupit buď s dostatečným předstihem, nebo nakoupit jinde..
| 18.11.2016 18:42
+ V obchodě mi vyšli se vším vstříc a vše co slíbili i dodrželi. Podobně spolehlivý eshop jsem dlouho nezažila. Všem doporučuji!
- Žádné slabiny nebyly...

Perfektní
| 15.11.2016 16:39
+ osobní odběr v Praze

| 15.11.2016 12:13
+ vstřícnost

doporučuji - budu objednávat další.
| 14.11.2016 06:42
+ Rychlost dodání až do domu

Rozhodně doporučuji
| 13.11.2016 13:07
+ Rychlost,dobrá cena.
- Nic.

Výborný obchod.
| 11.11.2016 21:24
+ rychlé vyřízení objednávky, doprava do domu, bohatý sortiment
- žádné

velmi doporučuji
| 8.11.2016 20:57
+ Přehledný výběr
+ Rychlá dostupnost

Bezproblémový nákup
| 6.11.2016 13:04
Nemám důvod být nespokojen.
| 2.11.2016 13:54
+ dobré ceny, přehlednost
- doprava přes PPL není udeální - napíšou hodinu před doručením, že proběhne doručení a pak se s řidičem naháníme další tři dny :-:

| 30.10.2016 15:21
+ kvalita
- neposkytuje slevy při opakovaných nákupech

doporučuji
| 16.10.2016 21:04
+ Velký výběr, výhodná cena a doprava až domů zdarma.

Byla jsem spokojena a určitě se budu vracet.
| 16.10.2016 14:11
+ Vyber zboží,rychlost
- Žádné

Doporucim znamym a opet ráda nakoupím
| 11.10.2016 09:33
+ Kvalita, vstřícné chování
- Nic

Doporučuji ostatním milovníkům zvířat, kvalitní krmivo, ochota poradit
| 10.10.2016 10:43
+ Kvalitní granule, skladem (rychlé dodání), zajímavé ceny

| 6.10.2016 15:22
+ nákup z domova
- nemá

Zboží dorazilo velmi rychle, kvalitně zabalené a v naprostém pořádku. Všem vřele doporučuji.
| 3.10.2016 09:13
Za mě prostě nejlepší obchod - velká nabídka, dobré ceny,rychlé dodání a navíc ve večerních hodinách. Nemusím tahat 12kg pytle s granulemi přes půl města.
| 30.9.2016 19:46
+ Nizke ceny, dobra komunikace
- Doprava obcas trva. O neco omezena nabidka

| 28.9.2016 11:16
+ skvělé ceny
+ velký výběr zboží
+ rychlost dodání
- nic jsem nezaznamenala

| 23.9.2016 12:50
+ .
- .

.
| 20.9.2016 09:29
+ Přehlednost
- -

Přehlednost, vstřícné jednání, rychlost dodání.
| 18.9.2016 16:37
+ Kvalitní žrádlo za dobré ceny

| 18.9.2016 14:21
+ Rychlost a cena

| 13.9.2016 17:42
+ rychlost
- nic

vše vpořádku
| 5.9.2016 11:16
+ Vše v pořádku
+ rychlá doprava zboží
- žádné

Vše v pořádku rychlá doprava zboží
| 3.9.2016 13:52
+ Vše komplet super.
- -

Vynikající - expresní dodání - do druhého dne, zboží zcela bez závad. Vynikající služba.
| 31.8.2016 07:51
+ Přehledná nabídka
+ Nákup bez problémů z domova

Kvalitní zboží za příjemnou cenu Určitě doporučuji i ostatním zákazníkům
| 30.8.2016 13:01
+ Výhodné ceny.
- Balení zboží. Dva 13 kg pytle granulí pro psa byly zabaleny folií i s 5 konzervami a nerezovou miskou. Dvě konzervy byly zmáčknuty tak, že se otevřely a museli se okamžitě spotřebovat a nová nerezová miska byla na 3 místech promáčknutá a nejde zcela vyrovnat (zůstává poškozena). Vracet misku se mi nevyplatí, protože balení a cena poštovného by se blížila ceně misky :-(.

Je škoda, že dobrý obchod kazí přístup k balení zboží, které věci poškozují. Příště zvolím buď jiný obchod nebo objednám pytle granulí zvlášť.
| 29.8.2016 11:57
+ rychlost a ochotu
- otevírací doba pro osobní odběr

nakupujte zde a budete spokojeni jak ochotou obsluhy a zároveň s kvalitou zboží.
| 25.8.2016 12:11
+ rychle odeslani
- nevim

zkusim to i priste
| 23.8.2016 08:55
+ Pestrost nabídky.
+ Přístup k zákazníkovi.
- Nejsem si vědom slabin.

Vřele doporučuji.
| 22.8.2016 11:55
Spokojenost
| 19.8.2016 16:11
+ rychlost, dobré ceny

doporučuji,bez problémů rychlé dodání
| 19.8.2016 15:37
+ Nízké ceny a kvalitní krmiva.

| 17.8.2016 13:52
+ rychlost expedice, zboží skladem, kvalitní dodání
- zatím žádné

Vše OK.
| 15.8.2016 06:26
Slušný výběr. Dobré ceny. Vynikající komunikace.
| 11.8.2016 10:00
+ zboží, které jinde nekoupím
+ rychlost
+ spolehlivost
+ úspora času
- nevím o žádných

po vlastní dobré zkušenosti mohu doporučit - rychlost - úspora času - dodávka zboží až domů
| 5.8.2016 14:23
+ Sortiment
+ Ceny

Obchod bez problémů, super komunikace
| 5.8.2016 11:08
+ Mensi baleni granuly bylo zaparene tak zkoncilo v kosu
- Je hezky

| 4.8.2016 10:49
+ Nabízí a dodává zboží, které potřebuji.
- - nevím o žádných. Byl to můj první nákup.

Obchod doporučuji.
| 31.7.2016 12:52
+ Sehnala jsem tam zboží, které v ostatních obchodech pro zvířata, bylo nedostupné již delší dobu.

Velmi přehledně udělaná nabídka, k dispozici zboží, které jsem jinde nesehnala, určitě budu tento obchod v nakupování upřednostňovat.
| 31.7.2016 10:35
+ Mají přesně to, co potřebuji.
- O žádných nevím.

Spokojenost.
| 27.7.2016 11:58
+ Rychlost a skvělá komunikace !!

| 24.7.2016 23:48
+ rychlost
- spolehlivost super

super
| 23.7.2016 23:26
Zboží v pořádku, osobní odběr připraven druhý den po objednání. Doporucuji
| 25.6.2016 15:36
+ dobré ceny
+ rychlost dodání

výhodný nákup
| 21.6.2016 07:21
+ Rychlá komunikace s obchodem a rychlé vypravení objednávky

Doporučuji
| 12.6.2016 12:15
+ Prodávají grand vital.
- Nenašla jsem žádné slabiny.

V pohodě
| 11.6.2016 18:04
+ cena

obchod ok
| 11.6.2016 12:16
+ Rychlost dodání
- Zatím žádné

| 5.6.2016 07:23
+ široký sortiment
+ nízké ceny
+ rychlost dodání
- o žádných nevím

doporučuji
| 30.5.2016 07:52
+ rychlé jednání

rychlé dodání, spolehlivost
| 28.5.2016 16:19
+ rychlost dodání, platbaqPPL

doporučuji
| 25.5.2016 23:45
+ rychlost a prehlednost

| 23.5.2016 12:15
+ klasický e-shop kde mě zaujala jenom cena nic víc
- řekl bych že je vše v pořádku akorát

normální e-shop uvítal bych nějaké dárky pro stálé zákazníky třeba pamlsky nebo nějakou hračku pro zvíře popřípadě pokud u vás pravidelně nakupuje granule tak po 4 objednávce další granule zdarma některé firmy to tak mají a je to super :)
| 21.5.2016 10:18
+ Rychlost, spolehlivost, slušné ceny
- nevím

určitě doporučuji
| 20.5.2016 10:02
+ rychlosti dodání, velký výběr zboží
- žádné

funguje perfektně
| 19.5.2016 20:53
+ Velký výběr,granule skladem
- Nic

Doporučuji
| 6.5.2016 09:24
+ Ceny mnou zakoupenych produktu
+ Rychlost dodání

Doporučuji zvláště když můžete využit jejich služby kuryr :-)
| 5.5.2016 13:35
+ - dobré ceny
+ - rychlé jednání
+ - osobní odběr bez poplatku

Vynikající.
| 5.5.2016 11:23
+ Rychlost dodání, v blízkém okolí obchodu dodání zdarma

Spolehlivý obchod, rychlé dodání.
| 4.5.2016 08:06
+ Nízké ceny
+ levná doprava
+ platba kartou a dalšími způsoby

Doporučuji, vždy vše OK
| 2.5.2016 11:56
+ žádne
- žádne

dobrý
| 1.5.2016 10:29
Nakupoval jsem v obchodě poprvé a jsem velice spokojen.Mohu vřele doporučit.
| 21.4.2016 13:21
+ cena, lokalizace
- nemá

| 20.4.2016 12:58
super rychle, levně a kvalitně
| 15.4.2016 19:15
+ osobní odběr v Praze zdarma
+ rychlé připravení zboží k osobnímu odběru
+ dobrá dostupnost kamenné prodejny

| 10.4.2016 22:59
+ Pohodovy nakup, rychlé dodání, dobrá cena, dovoz až domů.

dto (viz výhody)
| 4.4.2016 10:23
Spokojenost po všech stránkách. Děkuji.
| 4.4.2016 10:12
- I přes registraci a pravidelný odběr zboží (již několik let), které je někdy mnohem dražší než u konkurence, nikdy není poskytnuta žádná sleva či zvýhodnění ceny (vyjma dopravy zdarma díky objednávce nad X Kč).
- Jediná výhoda registrace v obchodu je, že není nutno při každé objednávce vyplňovat údaje k doručení. Jinak je registrace naprosto k ničemu.

U pejska nakupuji již několik let, zboží vždy přišlo v pořádku, pokud byla sebemenší nesrovnalost, obchod komunikuje perfektně, relativně brzo odesílá objednávku - zákazník nečeká dlouho, v rámci několika málo dní. Ovšem obchod neposkytuje stálým zákazníkům žádné slevy či výhodné nákupy ani při pravidelném odběru zboží.
| 3.4.2016 16:57
+ Obchod je blízko a ma super granule Artemis
- Webové stránky pro mobilní telefony

Vynikající vyber zradla pro meho psa.
| 31.3.2016 10:25
+ rychlost, ochota, velký výběr zboží

| 25.3.2016 15:02
+ Doprava granuli zdarma.
- Nic

Parada.
| 25.3.2016 08:27
Dvě z pěti konzerv byly již rok prošlé
| 22.3.2016 11:47
+ Rychlost vyřízení
- 6ádné jsem nezjistil

Rozhodně doporučuji. V místě bydliště jsem požadované granulky neobjevil
| 21.3.2016 12:31
Chválíme. Objednané zboží bylo dodáno rychle a v pořádku :o) Doporučuji.
| 20.3.2016 22:06
+ Kvalitní krmivo, rychlost...
- Žádné

Doporučuji
| 13.3.2016 21:29
+ Přehlednost
+ Rychlost
- Nezjištěny

Dobrý obchod
| 10.3.2016 10:53
+ Dobré ceny

Vše ok :-).
| 6.3.2016 16:01
+ rychlost
+ dopravu zdarma
- komunikace s PPL
- neustálý problém s placením kartou PPLku

doporučuji,rychlost,bez problémů bohužel nedávno již po druhé,za dobu co u Pejska objednávám zdražili.Beru každých cca 5 týdnů pytel granulí,zatím jsem si nevysloužila ani odměrku jako stálá zákaznice
| 2.3.2016 19:35
+ široká nabídka a dobréceny

b´mohla jsem si vybrat a dodávka byla rychlá
| 2.3.2016 10:03
+ doručení domů v čase dle výběru zákazníka
+ spolehlivost
+ rychlost
+ cena
- zatím jsme nepoznali

vřele doporučujeme
| 2.3.2016 09:29
+ Rychlost
- Horší orientace na www.

Nakupovala jsem granule First Mate podle výhodné ceny, dodání zboží bylo rychlé.
| 29.2.2016 12:59
+ nemesis nikde chodit
- momentalne zadne

klidne si objednejte!
| 22.2.2016 06:45
+ kvalita,komunikace
- o žádných nevím

kvalita za rozumnou cenu,pejskům chutná a to je důležité
| 19.2.2016 10:33
+ Obchod je v dosahu veřejné hromadné dopravy.
+ Možnost koupě na dobírku.
- Nejsou.

Obchod doporučuji ostatním zájemcům.
| 16.2.2016 11:37
+ příjemný přístup k zákazníkovi, možnost konzultace s odborníkem
- omezená otevírací doba

kupujte U pejska
| 16.2.2016 09:53
Doporučuji !!!!!!!!!!!!!
| 4.2.2016 11:34
+ dobrá cena
+ doprava zdarma
+ při výběru krmiva jsem na tento e-shop našla doporučení, tak jsem jej vyzkoušela

dobrá cena rychlost dodání dobrá komunikace se zákazníkem e-shop doporučuji
| 25.1.2016 14:37
+ hlavně ceny a rychlos doručení.
+ Platba na účet.
+ Vynikající domluva když nastane nějaký problém.
+ Rychlost vyřízení objednávky
- žádné

nakupujte tam :)
| 24.1.2016 22:02
+ velká vstřícnost - bylo možné si zboží vyzvednout i během zavíracích dnů (přehlédli jsme, že kamenný obchod měl zavřeno a přesto jsme se domluvili)

- osobní přístup, není co vytknout - byl to první nákup, absolutní spokojenost
| 19.1.2016 12:05
+ rychlost nákupu z domova

| 19.1.2016 10:35
+ Spolehlivost, priznive ceny, vyborna komunikace

Spolehlivost, priznive ceny, vyborna komunikace
| 18.1.2016 06:34
+ Okamžité a perfektní dodání zboží.4etnost sortimentu.
- Žádné.

Všechno funguje jak má a okamžitě. Perfektní služby. Vřele doporučuji.
| 17.1.2016 17:51
+ Rychlost dodani, cena.

Doporucuji.
| 17.1.2016 10:22
+ Blesková dodací doba, doručení zdarma

Jistotu rychlého doručení považuji za přednost.
| 16.1.2016 09:33
Zboží jsem nakoupil kvůli výborné ceně oproti jiným obchodům a na doporučení ostatních zákazníků obchodu na Heuréce. Jejich pozitivní komentáře se potvrdily. Obchod doporučuji.
| 14.1.2016 12:22
+ donáška až domů
+ po Praze zdarma
- nemá

perfektní
| 14.1.2016 09:20
+ kamenná prodejna - osobní odběr
+ blízko mého bydliště
- omezená prodejní doba (ú - čt)
- mezi vánočními svátky zavřeno

lze doporučit
| 25.12.2015 21:54
+ Moznost objednani na internetu, osobni vyzvednuti, rychlost

Spokojenost
| 19.12.2015 19:21
+ dodá, co potřebuji
- zatím nevím

Doporučuji
| 17.12.2015 11:23
+ Pohodlny naku p od stolu

Nákup z domu a doporučím obchod známým.
| 8.12.2015 21:18
Zboží jsme vyzvedli osobně,vše v pořádku.
| 7.12.2015 16:29
+ dobrá cena
+ rychlé dodání

doporučuji využít jejich služeb
| 5.12.2015 19:33
Moje zatím první zkušenost s tímto obchodem, se zbožím i rychlostí dodání jsem velmi spokojena, doporučuji.
| 4.12.2015 23:55
+ Vynikající přístup a komunikace, rychlost, ochota, velký výběr krmení pro psy, prostě super obchod.
- Žádné nemá.

Vynikající přístup a komunikace, rychlost, ochota, velký výběr krmení pro psy, prostě super obchod. Nakupuji zde pravidelně, i v kamenném obchůdku jsem již nakoupila a nemá to chybu. Majitel úžasný člověk, prostě všechna plus. Mohu všen jen doporučit.
| 3.12.2015 17:05
+ Rychlost dodávky,ochota
- Žádné

Profesionálové
| 29.11.2015 17:56
Zboží objednáno před 12 dny a zatím pořád nedorazilo ani se nikdo nesnažil mě informovat a případně vysvětlit důvod nedodání :-(
| 26.11.2015 20:55
- Dopravce přesně ppl

Když vyberete jiného dopravě bude to perfektní.
| 24.11.2015 08:48
+ nabízeli zboží, které jinde neměli
- o žádných nevím

doporučuji
| 16.11.2015 17:48
+ Spolehlivost, rychlost.
- Nemá

| 14.11.2015 18:20
Vše proběhlo rychle a bez problému.
| 13.11.2015 10:22
+ Rychlé dodání, možnost osobního odběru

Spolehlivý obchod, nakupuji opakovaně, nákup vždy proběhl v naprostém pořádku.
| 8.11.2015 18:16
+ cena
- Nekomunikuje i když jsem zaplatil zboží převodem!!!

Nedoporučuji
| 2.11.2015 11:48
+ Dobré ceny

doporučuji
| 21.10.2015 11:02
+ kvalitní krmivo

kvalitní krmivo,skvělá domluva, doporučuji
| 19.10.2015 10:57
+ osobní přístup

| 18.10.2015 20:52
+ Dobrá komunikace a spolehnutí. Po telefonní domluvě bylo vše jak mělo být :)

Spokojená
| 16.10.2015 15:16
+ oblíbený sortiment, rychlé vyřízení, vstřícné jednání, solidní cena

velmi doporučuji
| 5.10.2015 13:01
+ snadná objednávka, dodávka až do domu.
- nevím

spokojenost
| 5.10.2015 08:28
+ Rychlost dodání zboží

| 5.10.2015 07:07
+ Velký výběr i ne úplně obvyklého zboží. Kupuji zde granule, které nemám šanci sehnat v kamenném obchodě.
+ Výborná komunikace.
+ Expedice zboží ihned po obdržení platby.

Obchod 100% doporučuji.
| 2.10.2015 10:25
+ Rychlost od objednání k dodání
- nevím

doporučuji
| 29.9.2015 17:47
+ Nestihl jsem zjistit
- Pracovní doba+zavřený obchod po čas dovolené.

Především si ověřte pracovní dobu a lépe si vše ověřit ještě v den,kdy se tam chystáte.
| 28.9.2015 10:03
+ Nejlepší cena a OK přístup.
- nezjištěny

Budu nakupovat dále.
| 24.9.2015 10:29
+ Přehledný přístup a snadné objednání a dobrá cena.
- -

Dobře jsem nakoupil a zboží došlo včas a bez problémů.
| 17.9.2015 18:56
+ přehledné stránky, levný nákup

| 16.9.2015 13:31
+ Rychlost dodání.
- Žádné

Nakupujte u Pejska.
| 16.9.2015 10:02
+ Rychlé dodání objednaného zboží

| 16.9.2015 09:54
+ Výhodná cena a termín dodání. Plus doprava zdarma.

| 4.9.2015 17:26
vřele doporučuji
| 4.9.2015 10:34
+ dobré ceny a ochota, rychlé jednání
- žádné

super
| 1.9.2015 18:12
+ nízká cena, doprava zdarma, rychlost vyřízení objednávky, vstřícná komunikace mailem i telefonicky
- žádné jsem zatím nenašel

kéž by bylo takových více
| 27.8.2015 21:08
DOPORUČUJI.
| 23.8.2015 16:49
+ levnější ceny,rychlé dodání

spokojena
| 16.8.2015 11:27
+ Nízké ceny a levná doprava
+ platba kartou, PayPal atd.

Doporučuji, vše vždy naprosto v pořádku.
| 11.8.2015 10:25
+ Kvalita za dobrou cenu
- sleva za věrnost
- nebo množství , na značku krmiva kterou neberu

OK
| 10.8.2015 16:32
+ široký sortiment
- nevím

zkuste to i vy
| 2.8.2015 15:16
+ Rychlé vyexpedování zboží. Příznivé ceny.
- Není to vyloženě slabina obchodu, ale dopravce... Velké zklamání bylo doručení společností PPL. V den doručení mi nezvedal řidič telefon (ČT), následující den (PÁ) zapomněli v depu balík naložit. Měla jsem požadavek, aby mi bylo zboží doručeno v podvečerních hodinách. Kontaktovala jsem s tímto požadavkem i PPL přes mail a bylo mi sděleno, že není problém. Zboží mi převezli v 8 hod. ráno! (PO).

| 2.8.2015 09:08
+ Bleskový obchod, rychlé zaslání, možnost online platby

Zboží doma obratem, komunikace supr, obchod doporučuji, s nákupem jsem spokojená
| 27.7.2015 16:13
+ Široký výběr zboží,výhodné slevové akce,dobré ceny.
- Žádné jsem nenašla.

Široký výběr zboží,výhodné slevové akce,dobré ceny.
| 20.7.2015 10:08
- žádná možnost diskuse, není osobní komunikace, nejsou schopni ani nabídnout náhradní řešení, slevu.....

nedoporučuji
| 20.7.2015 09:38
+ dopravu až domů rychle a zdarma.
- ačkoliv objednám zboží s doručením 17-20 h, dopravce mi vždy posílá SMS s doručením ráno a musím tam volat. Stává se opakovaně (Praha).

| 19.7.2015 14:59
+ Ryclost, spolehlivost, profesionalitu.
- O žádných nevím.

Jednoznačně doporučuji.
| 12.7.2015 11:59
+ jako vždy perfektní
- pro osobní odběr otevřeno až od 12.00 hod.

doporučuji
| 9.7.2015 11:31
Doporučuji.
| 5.7.2015 20:28
kvalitní krmivo a super ceny
| 4.7.2015 20:21
+ nižší cena než v jiných obchodech

| 4.7.2015 15:38
+ Cena a rychlost dodání

| 2.7.2015 12:31
+ ok
- ok

ok
| 28.6.2015 21:39
+ Dopravu po Praze zdarma.
- Nenašla jsem nic špatného.

| 28.6.2015 12:14
Skvělá komunikace, skvělá dodací lhůta. Vše perfektní.
| 25.6.2015 08:43
+ kvalitní zboží
+ rychlé dodání
+ dobrá komunikace
+ dobré ceny
- nc mne nenapadá

| 19.6.2015 11:43
+ Opravdu dobrá komunikace
+ se zbožím mi přišel dárek tj. objednané granule v 2x300g balení
+ byla jsem opravdu mile překvapena
+ hodnotím tento obchod na výbornou
- na žádné jsem nepřišla
- zase zde objednám

Prostě bez chyby a super
| 8.6.2015 20:04
+ spolehlivost

doporučuji, funguje IA
| 7.6.2015 22:46
- dodací lhůta

| 1.6.2015 21:20
+ Dobre ceny
- Nenapadaji me

Doporucuji
| 1.6.2015 14:08
+ výborná komunikace
+ kvalitní sortiment
+ rychlá reakce na doplnění zboží
+ doprava zdarma při nákupu nad 1200 Kč
- Slevový program pro stálé (registrované) zákazníky

je solidní, ověřený, z našeho regionu vlastní zkušenost s obchodem je taková, že ihned reagují na dotazy a když nebylo zboží skladem, rychle ho doplnili a dodali, tudíž zvěř nehladověla a dostala na co je zvyklá doporučuji z výše uvedených důvodů
| 26.5.2015 12:17
+ -rychlé doručení
+ -vždy možnost individuální domluvy ohledně termínu dodání

Zkusila jsem tento obchod náhodou, od první objednávky bylo vše v naprostém pořádku. Není problém se domluvit na termínu a způsobu dodání dle mých potřeb. Doporučila bych ho.
| 25.5.2015 16:18
+ -široký sortiment zboží
+ -výstižné popisy
+ -přijatelné ceny
+ -rychlé dodání

Doporučuji tento obchod ostatním kupujícím.
| 25.5.2015 15:06
+ Nejlevnější zboží co jsem sháněla.
- .

| 24.5.2015 12:41
+ dobré ceny a nadstandardní ochotu a přístup
- žádné

| 18.5.2015 10:05
+ Rychlé dodání, nabídka kvalitních granulí, výhodná cena oproti jiným obchodům.

Doporučuji.
| 18.5.2015 07:42
Vše proběhlo bez problémů, rád zde znovu nakoupím.
| 17.5.2015 13:47
+ doprava zdarma, sleva pro stálého zákazníka
- o žádných nevím

Určitě doporučuji zde nakupovat!
| 15.5.2015 11:46
+ sortiment, rychlost dodání
- doprava - v poslední době se velmi zhoršila, dříve dodával vlastní dopravou, nyní PPL a velmi nekvalitní

Nedoporučuji pokud nezmění dopravce. Dopravce sdělil SMS zprávou, že zboží bude dodáno mezi 8 až 17 hodinou. Nedorazil a pak večer v 19.30 mě dopravce přes telefon odchytil na procházce se psem a balík mi vyložil 200 m od domu a při jeho váze 15 kg to bylo pro mě velmi komplikované
| 4.5.2015 10:05
+ sortiment, ceny, rychlost dodání

| 4.5.2015 08:57
+ rychlost dodání, kvalita krmiva
- žádné jsem neobjevila

tak by měl vypadat internetový obchod, doporučuji všem
| 2.5.2015 20:54
+ Možnost osobního vyzvednutí, bez přirážky
+ Možnost platby kartou
- Málo prodejen/odběrných míst

| 28.4.2015 18:54
+ Viz výše
- O žádných nevím.

Naprostá spokojenost.
| 28.4.2015 16:48
+ kvalitní zboží
- otevírací doba

doporučuji
| 27.4.2015 23:44
+ široký výběr produktů
+ přehlednost nabídky

doporučuji
| 27.4.2015 06:41
+ Přehlednost stránek.
+ Dostupnost zboží.
- Žádné

Spokojenost
| 13.4.2015 12:20
+ kvalita, rychlost, ochota, poradenství
- -

doporučuji, dobré ceny, příjemné vystupování prodejce, ochota poradit
| 13.4.2015 10:48
+ Při dnešní konkurenci vůbec žádné výhody zákazníkovi
- Doprava byla zpoplatněna i v případě nákupu nad 1500 Kč. Žádné velké výhody zákazníkovi, nic čím by si ho chtěli získat. Toto byla má první objednávka, ale také poslední.

| 13.4.2015 09:23
+ kvalitní zboží

rychlé jednání a ochota
| 11.4.2015 16:35
+ Spolehlivost

Byla jsem spokojena.
| 9.4.2015 11:30
+ Rychlý a spolehlivý obchod.
- žádné

V tomto obchodě jsem nakupovala poprvé. Vše v naprostém pořádku, bleskové dodání. Ráda všem doporučuji!
| 8.4.2015 22:01
+ velky vyber
+ rychle dodani
- -

| 8.4.2015 15:40
+ kvalitní sortiment, operativní dodávka, příjemná komunikace

doporučuji
| 7.4.2015 13:11
+ Velmi rychle dodani zbozi.

Obchod vrele doporucuji. Zbozi vzdy dorazilo rychle a v poradku.
| 6.4.2015 11:51
+ Rychlost dodání zboží,doprava v určité lokalitě zdarma

Rychlé jednání, super domluva
| 3.4.2015 10:51
+ Dobrá cena, blízko centra Prahy

Nakupujte zde.
| 2.4.2015 16:34
+ Je rychlý. Na nic nečekáte. Jen samo ta pošta vás zklame. Balík pošlou hned, ČP ho převezme a dodává ho 4dny... A to jen na poštu.

| 29.3.2015 18:43
+ rychlé dodání, dobrá komunikace

doporučuji.
| 29.3.2015 17:17
+ rychlá komunikace s obchodem, kvalita zboží, starší pes lehce konzumuje, granule nejsou tvrdé jsou jako sušenka:-)
- absolutně špatně nasmlouvaný dopravce PPL drzý řidič, neakceptace večerního doručování, arogance PPL nikdy !!! už jen Česká pošta ta už v dnešní době doveze zavola domluví se!!!

Komunikace s obchodem internetovým bezproblémová, kvalita zboží úžasná pro starého psa granule ve formě sušenek lehce pokouše, velký obsah masa, švédský produkt. Absolutně špatný nasmlouvaný dopravce PPL arogance špatné chování, drzost řidiče, NASMLOUVÁNO VĚČERNÍ DORUČENÍ UŽ PODRUHÉ A PODRUHÉ JEN PROBLÉMY ŘIDIČI MAJÍ AKCI MUSÍ KONČIT DŘÍVE ZAKAZNÍK JE NEZAJIMÁ A DĚLAJÍ TEDY SUPR REKLAMU DOBRÉMU OBCHODU U PEJSKA!!!!!!
| 28.3.2015 16:09
+ kamenná prodejna je blízko mého domova.
- to netuším

doporučuji,
| 28.3.2015 11:49
+ Rychlost, kvalita,ochota
- Žádné

Doporučuji
| 26.3.2015 17:47
+ váš obchod nabízí širokou škálu skvělých produktu pro zvířátka a jste cenově dostupné ,máte kvalitní granulky a jsme spokojeni.
- nemáte žádné slabiny

Tento obchod je super a vřele doporučuji s mé strany spokojenost jak se zbožím tak komunikací
| 25.3.2015 14:50
Jsem maximálně spokojená. Doporučuji tento obchod ostatním.
| 25.3.2015 06:48
+ Velmi výhodná cena za dobrou kvalitu.

Rychlé, kvalitní a solidní jednání.
| 22.3.2015 15:49
+ rychlost dodání, dobré ceny
- nemá slabiny

| 22.3.2015 12:31
+ Rychlost dodání a ochota pana majitele

Doporučuji
| 21.3.2015 09:02
+ osobní odběr a platba kartou
- V březnu 2015 zakoupené granule měly expir.dobu pouze do dubna 2015, což mne nemile překvapilo. Nebyla jsem na to při odběru upozorněna a zjistila jsem to, až doma po otevření pytle. Příště si již dám pozor.

| 19.3.2015 10:34
-vynikající komunikace ohledně objednávky -milá a příjemná paní prodavačka -obchod ,,DOPORUČUJI,,ostatním k spokojenému nákupu
| 15.3.2015 23:17
+ Velice krátká dodací lhůta,
+ pokud část zboží není na skladě, telefonicky se domluvíme o alternativní možnosti
+ dodávka ve večerních hodinách
+ vždy bylo zboží kvalitní a nepoškozené
- žádné jsem nezjistila

mohu jen doporučit
| 14.3.2015 14:20
+ dobrá komunikace
- nic

spokojenost
| 10.3.2015 09:00
+ Moje osobní výhoda-po cestě domů, obchod nabízí ještě slevu při osobním odběru, což je pozorné a milé.Pan prodavač mi donesl 2 pytle až do auta, bezva!
- Neshledala jsem žádné

Perfektní
| 9.3.2015 15:12
+ Dostupnost zboží, sleva při osobním odběru, příjemná obsluha.

Vzhledem k tomu, že to byl můj první nákup, nevím, zdali je moje hodnocení objektivní. Každopádně jsem byla spokojená.
| 9.3.2015 11:45
+ Perfektní komunikace, rychlé dodání zboží.
- O žádných nevím.

Milé a vstřícné jednání, jsem maximálně spokojená!
| 9.3.2015 09:03
+ rychlost, přehlednost
- nevím o žádných

spokojená.
| 4.3.2015 10:39
+ ochota a vstřícnost pana Kubišty
+ ohromující výběr granulí
+ rychlost dodávky nebo reakce na zkompletování objednávky
+ kombinace kammenné prodejny a e-shopu
- ???

doporučuji všem !!!
| 2.3.2015 09:42
+ rychlost

vše OK
| 1.3.2015 19:54
+ rychlost dodávky

| 26.2.2015 23:54
+ Přehlednost
+ Rychlost dodání
+ Ještě sleva při osobním vyzvednutí
- Nezjisil jsem

Dobrý spolehlivý obchod
| 26.2.2015 10:42
+ vše OK

| 24.2.2015 14:05
+ Dobré ceny.
+ Možnost osobního vyzvednutí.
- Otevřeno pouze úterý, středa, čtvrtek odpoledne.

Ostatním doporučuji!
| 24.2.2015 12:19
+ Rychlost dodání
+ Příznivé ceny
- Zatím jsem žádné neobjevila

| 19.2.2015 15:03
+ rychlost
- nevím o žádných

dopoučuji
| 16.2.2015 12:13
+ nadstandardní krmivo za výborné ceny

nákup doporučuji
| 16.2.2015 10:31
OK
| 16.2.2015 08:21
+ Rychlé dodání.Spolehlivost.

| 14.2.2015 10:49
+ Velice ochotný prodavač, poradí a při nějakých problémech vyjde vstčíc.
- Žádné, možná chybí určitý druh zboží, nicéně při dnešní konkurenci je to asi pro malý obchod těžké.

Jednoznačně doporučuji.
| 13.2.2015 14:12
Jsem spokojená, nakupuji jen tady :)
| 13.2.2015 09:10
+ Dovoz až domů, perfektní komunikace, rychlé dodací lhůty.
- Zatím nic.

Vřele doporučuji :)
| 11.2.2015 11:46
+ skvělá komunikace
+ rychlé vyřízení objednávky
+ rozumné ceny
+ přehlednost obchodu
- o žádných nevím

Jedná se o spolehlivý a prověřený obchod, který mohu vřele doporučit i ostatním zákazníkům.
| 10.2.2015 11:00
+ Všechno zboží bylo o něco levnější, než jinde. Jsem spokojená

| 4.2.2015 14:43
+ Rychlé jednání. Velmi dobrá znalost sortimentu.

Řešila jsem změnu objednávky granulí pro psa, velice ochotně mi pomohli a hlavně poradili. Určitě doporučuji.
| 2.2.2015 18:39
+ ceny
+ osobní odběr

| 1.2.2015 18:06
+ příznivá cena
+ rychlost vyřízení objednávky

Doporučuji nákup v tomto obchodě.
| 1.2.2015 12:23
+ přehledné nakupování pro Vaše zvířecí miláčky v pohodlí domova
- o žádných nevím

obchod je super
| 30.1.2015 09:50
+ cena
+ zboží skladem
+ rychlost dopravy

| 29.1.2015 16:47
+ Rychle dodání, dobrá cena, kvalitní granule
- Žádné

Doporučuji, rychle dodání, dobrá cena
| 27.1.2015 21:39
+ Cena a rychlost doručení
- o žádných nevím

Vřele doporučuji
| 26.1.2015 18:43
+ skvělá komunikace ze strany prodejce, velmi ochotný, přehlednost, výběr zboží, dobrá cena
- na žádné jsem nenarazila a už zde nakupuji několik let

vřele doporočuji
| 26.1.2015 11:05
- Otevírací doba ÚT - ČT

Spokojena jak s kamennou prodejnou, tak i nákupem přes internet. Jen si člověk musí hlídat dny v týdnu, aby nezjistil, že mu došlokrmení ve čtvrtek nebo v neděli večer:-)
| 26.1.2015 09:28
široká nabídka, dobré ceny, spokojený rychlý nákup
| 25.1.2015 21:00
+ dobrá cena a rychlé doručení

| 25.1.2015 12:06
+ možnost osobního odběru bez poplatku

| 24.1.2015 10:48
+ Rychlost dodání zboží

| 23.1.2015 12:46
+ naprostá spokojenost

| 22.1.2015 18:26
+ - ochotná obsluha
+ - rychlé vyřízení objednávky
+ - vstřícnost
- - o žádných nevím

- opravdu doporučuji
| 21.1.2015 11:00
+ dobrá cena za dobrou kvalitu

dobrá komunikace, dobré ceny, dobré zboží
| 20.1.2015 15:04
Granule mě byly doporučeny jako velmi vhodné pro mého psa od kamarádky, která touhle značkou granulý krmý.Určitě si je budu nadále objednávat
| 18.1.2015 14:51
+ obednala jsem si pres internet a hned druhy den jsem dostala SMS ze je zbizi v obchode . Rychli jsem naprosto spokojena
- Zadne slabiny nema

Rychla obednavka velice prijemna obsluha prodejny.
| 17.1.2015 13:27
+ - cena
+ - spolehlivost
+ - ochota
+ - rychlost
+ - výborná doprava
+ - vřele doporučuji

Obchod vřele doporučuji. Granule pro psy nabízí i světově špičkové kvality, rozsáhlá možnost výběru pro každého zákazníka. Komunikace s obchodem je příjemná a rychlá. Nakoupila jsem již poněkolikáté. Jsem spokojena i s dopravou a ochotou řidiče. Jednou jsem kupovala oblek pro psa, byl příliš malý, ochotně měli druhý den připravený větší na výměnu. Poradí, doporučí, mají přehled o kvalitě granulí.
| 15.1.2015 15:44
+ rychlost
- nevím

byla jsem velmi spokojena, vše proběhlo bez problémů
| 13.1.2015 15:08
+ solidni ceny a vstřícný přistup majitele obcodu
- žádně jsem neshledal

kvalitni obchod
| 3.1.2015 20:05
+ pruznost, spolehlivost, cena
- nevim o zadnych

spolehlivy dodavatel s priznivou cenou
| 29.12.2014 20:34
+ Rychlé vyřízení objednávky
+ Pomoc při výběru krmiva

| 29.12.2014 09:40
+ dobré ceny, rychlé dodání, přehlednost webových stránek
- o žádných slabinách nevím

doporučuji
| 28.12.2014 16:06
+ Rychlost a ochota.
- Nevím.

Jednoznačně doporučuji.
| 28.12.2014 14:24
+ cena

| 20.12.2014 23:08
+ možnost dodání přes PPL

| 19.12.2014 13:05
+ doprava zdarma

doporučuji
| 11.12.2014 20:55
+ přívětivé ceny
+ vstřícnost, ochota

| 9.12.2014 15:06
+ Rychlost, přehlednost
- Nevím o žádné

Velmi spokojená
| 9.12.2014 09:28
+ dobrá cena, doprava zdarma
- žádné

| 4.12.2014 09:47
+ pohodlnost a cenove zvihodnene oproti obchodum v mem okoli.

cena dobre.baleno kvalitne.dodani do domu.
| 4.12.2014 00:58
+ nejlevnější sortiment a doprava zdarma
- žádné

| 2.12.2014 14:30
+ cena ,rychlost

ok-doporučuji
| 30.11.2014 21:14
Vždy rychlé a výborné vyřízení objednávky. Moc chválím přístup obchodu.
| 27.11.2014 17:21
+ nevím
- nevím

byl jsem spokojen
| 26.11.2014 06:32
+ cena, rychlost vyřízení objednávky
- žádné

cena, rychlost vyřízení objednávky
| 25.11.2014 13:36
+ výborná komunikace
+ přehlednost objednávek
+ bonus pro nakupují

| 24.11.2014 19:28
+ Obchod nabízí značky kvalitního krmiva.
- Doprava!

Zboží mi dorazilo až 4.pracovní den od objednání.Vzhledem k tomu, že se obchod nachází v Praze, kam jsem také zboží chtěla doručit, příjde mi doba dodání neúměrně dlouhá. Příště si raději objednám zboží z druhého konce republiky a budu jej mít doma druhý pracovní den. Komentovat chování řidiče přepravní společnosti snad raději ani nebudu.
| 21.11.2014 08:29
+ přehlednost nabízeného zboží
+ rychlost
+ dostupnost

doporučuji všem, rychlost, bez problémů, vstřicnost
| 19.11.2014 12:47
+ tovar tejto značky nie je bežne dostupný v iných obchodoch, na slovensku som nenašla predajcu
- popis platobnej inštrukcie, keď nepoužívate paypal

vynikajúca komunikácia obratom dodanie tovaru bez problémov spoľahlivý rýchly
| 10.11.2014 12:18
+ Velmi dobrá komunikace se zákazníkem. Nedělá jim problém volat zpět.
+ Široký sortiment zboží skladem.
+ Ochota, příjemné vystupování ;-)
- Měl jsem problém s rychlou platbou, ale to asi není způsobené obchodem ale sprostředkovatelem plateb.

Obchod s dobrým a širokým výběrem zboží skladem. Obsluha je ochotná a přívětivá. Je radost v tomto obchodě nakupovat.
| 2.11.2014 09:26
+ Dobré ceny, možnost doručení na uloženku. Rychlé dodání.
- Zboží přišlo poničené. Ale to nemusí být vina prodejce ale přepravce že s tim někde házel.

Zboží přišlo poničené, objednávala jsem konzervy 2x Max celé Kuře 1300 g a Max celé Kuře s dršťkami 1300 g. Všechny konzervy byly dost natlučené a jedna byla proražená takže to z ní teklo. Ale to nemusí být vina prodejce ale přepravce že s tim někde házel. Jinak spokojenost rychlé dodádání.
| 1.11.2014 17:38
+ výběr
+ ceny
- -

rychlý a bezproblémový
| 1.11.2014 17:30
+ dovoz až do bytu

spokojenost
| 1.11.2014 17:23
+ Naprosto extrémní krátká dodací doba, odpoledne objednáno, následující den dopoledne zboží dodáno.

Doporučuji, byť mám pouze jednu zkušenost.
| 26.10.2014 20:56
+ Rychlé vyřízení a doručení zasilky
- nic

Super obchod...,
| 26.10.2014 18:37
+ Zakoupila jsem našemu pejskovi obojek Rogz Jupiter vel. M, který jsem nenašla v žádném jiném eshopu.

| 25.10.2014 20:51
+ rychlost dodání
- žádné

spokojenost
| 24.10.2014 11:19
+ zbozi skladem

| 21.10.2014 09:37
+ rychlost, sortiment
- mírně vyšší ceny

mívají věci, které jinde neseženete. Nevidím bohužel snahu tlačit ceny dolů.
| 18.10.2014 19:18
+ Rychlost
- Přehlednost - starý ESHOP byl přehlednějsí.

Super :-)
| 15.10.2014 14:12
+ nízké ceny, velký výběr
- některé zboží není skladem

| 15.10.2014 10:40
+ Přehledný web, rychlá odezva a dodání zboží nad 1200 Kč zdarma.
- Spolupráce s PPL - večerní kurýr přijel nejdříve v pracovní době, i přes telefonické ujištění, že lze platit kartou, nebylo možné transakci přes terminál uskutečnit.

| 15.10.2014 09:28
V prodejně byl velmi příjemný prodávající, který mi odpověděl na všechny mé dotazy. Velmi si toho vážím, jelikož mám prvního pejska, a tudíž se některé mé dotazy mohly setkat s údivem :-))). Ale pan to nedal na sobě znát - prostě profesionál! Příště opět nakoupím v tomto obchodě.
| 14.10.2014 20:34
+ Dovoz zdarma

| 14.10.2014 13:37
+ značka výrobku , výběr v kategoriích,přehlednost
- kategorie zvířat i podle velikosti,váhy,kastrovaná

slušný výběr,kvalita za dobrou cenu
| 13.10.2014 21:08
+ blizka dostupnost, rychle dodani
- oteviraci doba

spokojenost, vstricnost
| 11.10.2014 10:14
+ -dobré ceny, navíc při osobním odběru ještě dostanete slevu 2%
+ -p. vedoucí rozumí tomu, co prodává a umí i dobře a ochotně poradit
- žádné

Vynikající.
| 9.10.2014 20:08
+ rozmanitost zboží
+ dobrá komunikace
+ skvělá dodací lhůta

doporučuji
| 8.10.2014 16:16
+ přehledné stránky, rychlost dodání, slušné ceny

Doporučuji
| 6.10.2014 10:44
odporúčam
| 4.10.2014 21:03
+ Na jednom místě nejoblíbenější zboží za dobré ceny.
- Žádné jsem neobjevila

100% perfektní
| 2.10.2014 11:58
+ rychlost spokojenost a ochota
- nevim

supeeeeeer kvalita nejšikovnější
| 1.10.2014 10:43
+ skvělá komunikace
+ dobré ceny
+ rychlé dodání zboží
- na žádné jsem nenarazila

Obchod doporučuji, objednávám pravidelně. Zboží je vždy kvalitní, rychle dodané, ceny jsou jedny z nejlepších. Komunikace s obchodem bez problémová, naopak velmi příjemná.
| 30.9.2014 20:52
+ Rychlost vyřízení objednávky

Zboží jsem objednala a byla jsem velmi spokojena s jeho doručením. Tento obchod doporučuji.
| 30.9.2014 10:54
+ skvela komunikace
+ rychle dodani
+ darecek pro pejska :)
- -

Skvely obchod
| 30.9.2014 09:15
+ přehlednost
+ velký sortiment kvalitních psích granulí
+ rychlost zpracování
- menší sortiment v potřebách pro psa - vodítka, obojky, pelíšky, výcvikové pomůcky

Ohledně objednávky kvalitního krmiva pro psi dobrý obchod s rychlou expedicí a dobrou cenou.
| 26.9.2014 09:13
+ skvělé ceny a hlavně PPL s večerním rozvozem

| 26.9.2014 08:12
Všem doporučuji . perfektní jednání.
| 24.9.2014 14:09
+ - druh zboží nedostupný v jiných obchodech
+ - dobrý dodací termín
+ - platba debetní kartou
- - dle mého názoru vysoká marže na zboží

- poprozatím jediném nákupu je tato otázka zavádějící
| 23.9.2014 15:45
+ široký sortiment, přehledné
+ rychlé dodání, doprava zdarma u některých dodávek

| 22.9.2014 10:56
+ Rozvoz zboží zdarma v okolí bydliště

Velmi dobrá komunikace s majitelem.
| 20.9.2014 14:01
Jsem naprosto spokojena, tudíž jsem pravidelným zákazníkem.
| 15.9.2014 08:15
+ výborná komunikace, bohatý sortiment, příznivé ceny

perfektní , doporučuji
| 12.9.2014 10:50
+ Zboží jeden den objednám a na druhý den ho mám doma,super!
+ -rychlost
+ -cena
+ -komunikace

DOPORUČUJI !!!
| 10.9.2014 11:14
+ bohatý výběr zboží
+ dobrá komunikace
+ dobré ceny
+ možnost osobního odběru
- zatím o žádných nevím

viz výhody
| 7.9.2014 22:32
+ Dovoz zdarma i ve večerních hodinách

| 7.9.2014 07:30
+ cena, kamenna prodejna

dobra cena krmiva, ktere kupuji, jinak nemam zkusenost
| 2.9.2014 20:55
+ cena, rychlost a spolehlivost

Obchod rozhodně doporučuji ostatním, hlavně kvůli cenám a spolehlivosti, také velké možnosti při výběru doručení zboží.
| 30.8.2014 14:07
+ Velký sortiment za dobré ceny a s rychlým dodaním
- I když se jmenuje U pejska, tak mi zde chybí větší výběr sortimemtu pro hlodavce. Nepovažuji to ale za slabinu.

Vřele doporučuji, nemůžu si vynachválit!
| 25.8.2014 10:31
+ Skvělá obsluha, poradenství, ochota prodejce a skvělá komunikace
- nenacházím po dobu tří let, co zde nakupuji, žádné nedostatky.

Skvělá obsluha, poradenství, ochota prodejce a skvělá komunikace